به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، و به مناسبت فرا رسیدن بیست و هفتمین دوره هفته کتاب ،طرح خلاقانه تور کتاب و دانایی در کتابخانه های عمومی شهرستان گناباد آغاز به کار کرد.
احمد مظلوم،رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان گناباد با اعلام این خبر گفت: كتاب یكی از عناصر مهم و اساسی در حوزه فرهنگی است و هفته كتاب باید بستر مناسبی برای معرفی كتاب و كتابخوانی باشد.
وی ادامه داد: ما نیز در مجموعه کتابخانه های عمومی شهرستان گناباد برآن شدیم تا برنامه های بیست و هفتمین دوره کتاب رابه صورت خلاقانه و خاص برگزار کرده تا شاید بتوانیم با استفاده از فرصت پیش آماده تقشی کوچک در ترغیب مردم به کتاب و کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه داشته باشیم.
وی افزود یکی از این طرح های خلاقانه طرح تور کتاب و دانایی است که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درهفته کتاب و در هفت ایستگاه و با معرفی خلاقانه هفت کتاب آغاز به کار کرد.
اسما قلی زاده،رابط فرهنگی شهرستان گفت:تور کتاب و دانایی در ایستگاه هفتم خود با معرفی کتاب پستانداران ایران نوشته ی علی گلشن به ایستگاه آخر خود رسید.
وی افزود:در این برنامه و در ایستگاه هفتم،دانش آموزان کتابخوان از موزه حیات وحش شهرستان گناباد بازدید نموده و به توضیحات راهنمای موزه گوش فرا دادند.سپس دانش آموزان بخشهایی از کتاب پستانداران ایران را جمع خوانی کرده و به بحث وبررسی کتاب در موزه پرداختند.
نحوه عضویت در کتابخانه های عمومی و توزیع برگه های عضویت در بین دانش آموزان و دعوت از ایشان برای عضویت و مراجعه به کتابخانه های عمومی و ذکر بخش های مختلف کتابخانه ها جهت آشنایی با کتابخانه ها ، از دیگر فعالیتهای انجام شده در این ایستگاه بود.
گفتنی است در این برنامه که با همکاری ادره محیط زیست شهرستان گناباد اجرا شد حدود 20نفر از دانش آموزان حضور یافته و برنامه با استقبال و شور و هیجان خاصی برگزار شد.